Dit is waarom we zorgwerkgever van het jaar zijn!

Grootsheid zit hem soms in kleine dingen. We zijn ervan overtuigd dat alle kleine initiatieven en de blijk van waardering die we dag in, dag uit naar onze medewerkers toe uiten wel degelijk het verschil maken! Vergeet tenslotte niet: het geheel is meer dan de som der delen.

 

Zorgbedrijf Meetjesland is geografisch heel uitgestrekt, maar we slagen er toch in verbondenheid en samenhorigheid te creëren bij onze medewerkers en dat ook extern uit te stralen. We geloven in onze kracht van samenwerken die gebouwd is op onze missie en vijf waarden. En in onze dagdagelijkse praktijk proberen we dan ook zo goed mogelijk hiernaar te handelen. Een omwenteling naar een waardegedreven personeelsbeleid is dan ook wat ons onderscheidt!

 

Je kan op de witte bollen op onderstaande afbeelding klikken om meer te weten te komen over ons zorgbedrijf. Iedere week geven we meer informatie vrij achter elke bol.

 

Welkom bij Zorgbedrijf Meetjesland! Dé zorgwerkgever van het jaar 2021. 

 

jaarverslag 2020 nieuwe medewerkers missie, visie en klantgerichtheid motvatie evoluties en trends innovatief interne motivatie en/of tevredenheid verdeling wat maakt ons straf ziekteverzuim initiatieven interne communicatie, opleiding en loopbaanplanning inspraak