Zorgbedrijf Meetjesland, een thuis voor jou

WZC Warmhof

Het Warmhof is een klein dorp op zich, met gezellige gemeenschappelijke ruimtes, terrassen, een cafetaria, een winkeltje, een kapsalon, enz.  Er heerst een huiselijke sfeer die aangepast is aan het leefritme van de bewoners.  De publieke ruimtes nodigen uit tot sociaal contact tussen bewoners onderling en met familieleden. Het animatieteam zorgt dagelijks voor individuele of collectieve activiteiten.

Faciliteiten

Algemeen

Ruime kamers met alle comfort, moderne en gezellige leefruimtes, binnentuinen op het gelijkvloers, ruime terrassen op de verdieping, eigen kwaliteitsvolle keuken, eigentijdse hulpmiddelen, matrassen, badinstallaties, tilliften, gevarieerd animatieaanbod, ergotherapie, kinesitherapie, snoezelruimte, cafetaria, kapsalon, winkeltje, parking en halte belbus voor het gebouw, groene omgeving.

Kortverblijf

Een kortverblijf is een opname van beperkte duur in een woonzorgcentrum.  Je krijgt tijdens het verblijf dezelfde opvang, verzorging en accommodatie als bij een langdurige opname. 

Voorwaarden

Er zijn een aantal persoonsgebonden voorwaarden verbonden aan een opname in het woonzorgcentrum, zoals leeftijd, domicilie, graad van zorgbehoevendheid en motivatie.  Meer info hierover vind je in het opnamereglement.

Prijs

  • €56.07 per dag voor een alleenstaande in een enkele kamer.
  • €101.15 per dag voor een koppel in een dubbele kamer.

 

Prijzen kortverblijf:

  • €55,22 euro voor een alleenstaande in een enkele kamer.
  • €99,62 per dag voor een koppel in een dubbele kamer.

Aanvraag

  • Voor een aanvraag tot opname kan je je richten tot de sociale dienst van het woonzorgcentrum.
  • Bij elke aanvraag wordt onderzocht of je aan de opnamevoorwaarden voldoet.
  • Kom je in aanmerking, dan kom je op een wachtlijst en word je verwittigd wanneer een opnamemogelijkheid concreet wordt.
  • Voor een eigenlijke opname wordt er nog een financieel onderzoek gevoerd, worden de opnamedocumenten ondertekend en de praktische regelingen afgesproken.
  • Je kan steeds, samen met familie of kennissen, vooraf een bezoek brengen aan het woonzorgcentrum. De directie of de sociale dienst van het woonzorgcentrum beantwoorden graag al jouw vragen.

't Krantje - november 2018

 

 

't Krantje - september 2018

't Krantje - juli 2018

't Krantje - mei 2018

Contactgegevens