Hulp nodig? We helpen je graag verder

In deze tijden van Corona kunnen we gelukkig terugvallen op onze digitale communicatiemogelijkheden zoals Skype, WhatsApp, Zoom... We begrijpen ook dat dit niet voor iedereen evident is om hier mee aan de slag te gaan. Daarom willen wij van het Zorgbedrijf Meetjesland daarin ondersteunen.

 

Lukt het dus niet om te Skypen, of je hebt geen WhatsApp op je telefoon, of je hebt een andere vraag over onze digitale communicatiemogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De mensen van onze dienst informatica zullen je graag te woord staan.

 

Je kan de dienst informatica (ICT) bereiken tijdens de werkuren op de volgende nummers:

 

09 210 30 73 - Dominiek Vanwolleghem

09 210 30 74 - Caspar van Ek

 

Lukt het niet om ons te bellen tijdens de werkuren, dan kan je ook altijd een mail sturen naar ict@zorgbedrijfmeetjesland.be

De mensen van ICT zullen je dan contacteren om een afspraak te maken. Vergeet zeker niet om je telefoonnummer in de mail te vermelden.

 

Als het nodig is, dan kunnen we vanop afstand zelfs je computer overnemen om je verder te helpen. Het overnemen van een computer gebeurt via Teamviewer. Het programma kan je hieronder opstarten als je daar om gevraagd wordt door onze dienst informatica.