Zorgbedrijf Meetjesland, een thuis voor jou

Maaltijden aan huis

De dienst warme maaltijden levert van maandag tot en met zaterdag dagelijks een gezonde en gevarieerde maaltijd aan huis. De maaltijden worden elke dag vers bereid in de keuken van het woonzorgcentrum Ter Leenen.

De maaltijden worden van maandag tot en met zaterdag in een isolatiebox bij u afgeleverd tussen 10.15u en 12.30u. Op zondag en op wettelijke feestdagen worden er geen maaltijden geleverd, tenzij de feestdag valt na een zondag.

De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en u kiest bijkomend voor soep of een dessert. U kan ook vragen voor een extra portie soep. U krijgt op voorhand het menu voor de hele maand. Dieetmaaltijden zijn ook mogelijk. Dit moet voorafgaandelijk aan de maatschappelijk assistent worden meegedeeld en gestaafd worden door een doktersattest. Op vraag kan het vlees gesneden of gemalen worden. 

 

Voorwaarden

U bent inwoner van de gemeente Nevele.

U bent 60+.

U kan zelf niet meer instaan voor het regelmatig bereiden van een verse maaltijd door een ziekte, een lichamelijke ongeschiktheid of bepaalde sociale omstandigheden.

Een maatschappelijk assistent voert een sociaal onderzoek voor de toekenning.

Prijs

  • Gewone maaltijd: 8,59 euro (met soep of dessert)
  • Dieetmaaltijd: 9,03 euro (met soep of dessert)
  • Extra portie soep: 0,90 euro

Alle maaltijden worden aangerekend, behalve als u tijdig geannuleerd heeft. Als u op een bepaalde dag geen maaltijd wenst, moet u de dienst ten minste 1 dag op voorhand verwittigen via het nummer dat u kan terugvinden bji de contactgegevens op deze pagina. U kan eventuele wijzigingen ook op voorhand doorgeven aan de maaltijdbedeler.

De facturatie gebeurt maandelijks via een brief met aangehecht stortingsformulier. Als u dit wenst, kan u ook via domiciliëring betalen.

Menu

 

Contactgegevens

Telefoonnummer weekend of feestdagen

In het weekend of op een feestdag kunt u voor het bestellen van een warme maaltijd rechtstreeks contact opnemen met de keuken. Bel hiervoor het nummer 09 210 87 61.