Kijkdag 16/02 Pastorij Adegem

Welkom bij Senioren onder de Toren

Het concept 'Senioren onder de Toren' combineert de voordelen van een eigen, moderne flat in de vertrouwde dorpskern met een verzorging op maat en wonen in een kleinschalige gemeenschap. Zo bieden we  senioren (+65j.), die licht-zorgbehoevend zijn maar nog zelfstandig kunnen functioneren, een aangepaste, beschermende en kwalitatief hoogstaande woon-en leefomgeving. Ze behouden hun individuele vrijheid en hebben tegelijkertijd altijd gezelschap en bijstand in de buurt. 

Wonen in gemeenschap

12 inidividuele flats zijn voorzien van een living, kitchenette, een aangepaste sanitaire cel en een slaapkamer. De bewoner brengt zijn eigen meubels mee. Er is een gezamenlijke leefruimte met eetplaats en volledig ingerichte keuken met zicht op de gezellige binnentuin. Daar speelt zich het gemeenschapsleven af waar de bewoners kunnen samenkomen om te eten, te praten, te kaarten, activiteiten te organiseren, enz.

Het wonen in gemeenschap is zo opgevat dat de huishoudelijke taken, zoals boodschappen doen en koken, maar ook de maaltijden zelf, zoveel mogelijk in groepsverband georganiseerd worden. Die worden maximaal ondersteund en begeleid door de thuiszorgdiensten van het Zorgbedrijf Meetjesland.

 

Kijkdag 16 februari 2019

Benieuwd naar het concept? Kom gerust een kijkje nemen en de sfeer proeven op zaterdag 16 februari 2019 doorlopend vanaf 10:00 tot 16:30. We geven je graag een rondleiding en meer vrijblijvende informatie over prijzen en opnamevoorwaarden. Je kan ons ook steeds contacteren voor een afspraak.

 


Contactgegevens

Onthaal Warmhof

Woonzorgcampus Maldegem

Begijnewater 1

9990 Maldegem

050 40 36 00